پرسش‌های متداول

1. مسکن شارژ چیست؟

مسکن شارژ ابزاری هوشمند برای مدیریت مالی و شارژ ساختمان است که کار «مدیران ساختمان» را راحت کرده و به اهالی ساختمان به تفکیک مالک و مستاجر این امکان را می‌دهد که از جزییات هزینه‌های ساختمان خود مطلع شوند.

2. مسکن شارژ روی چه دستگاه‌هایی قابل استفاده است؟

با استفاده از کامپیوتر، لپ‌تاپ، تبلت، موبایل (اندروید وiOS) و هر دستگاه هوشمندی که به اینترنت متصل شود و به بتوان از مرورگر در آن استفاده کرد، می‌توان به مسکن شارژ دسترسی داشت.

3. شیوه‌های دریافت شارژ در مسکن شارژ به چه صورت است؟

1. با استفاده از دستگاه کارت‌خوان (POS) اختصاصی:

در این روش هر واحد بدون نیاز به حضور مدیر و در هر ساعت از شبانه‌روز، شناسه خود را در دستگاه کارت‌خوان وارد کرده و بعد از مشاهده میزان بدهی، بدون کارمزد آن‌را پرداخت می‌نماید. بعد از پرداخت، سند آن به‌صورت خودکار در پنل ثبت می‌شود و نیازی به ثبت مجدد و دستی توسط مدیر نیست.

2. با استفاده از درگاه بانکی اختصاصی:

در این روش هریک از اهالی ساختمان می‌توانند در پنل اختصاصی خود، مبلغ بدهی‌ را مشاهده و از طریق درگاه بانکی (مانند یک خرید اینترنتی) و بدون کاردمزد هزینه شارژ را به حساب مدیر ساختمان واریز نمایند. سند این پرداخت به‌صورت خودکار در پنل ثبت می‌شود و نیازی به ثبت مجدد و دستی توسط مدیر نیست.

3. شیوه دستی و سنتی

دراین روش همانند گذشته اهالی ساختمان مبلغ شارژ را به‌صورت دستی به مدیر ساختمان پرداخت‌ می‌کنند و مدیر نیز سند آن‌را به صورت دستی در پنل ثبت می‌کند.

4. برای دریافت درگاه بانکی و دستگاه پوز نیاز به پرداخت هزینه‌اضافی است؟

خیر، در صورت تهیه اشتراک مسکن شارژ، استفاده از این امکانات کاملا رایگان است. البته قوانین و شرایط موردنیاز برای استفاده از خدمات درگاه پرداخت اینترنتی و دستگاه کارت‌خوان (POS) باید رعایت شود.

5. آیا در مسکن شارژ می‌توان مدیر چند ساختمان شد؟

بله، در مسکن شارژ هر مدیر می‌تواند بی‌شمار ساختمان تحت مدیریت خود در یک پنل ثبت کند و هرکدام را به‌صورت مجزا مدیریت کند.

6. آیا امکان تغییر مدیریت در مسکن شارژ وجود دارد؟

بله‌، در مسکن شارژ می‌توان‌درصورت تغییر مدیر، دسترسی پنل به مدیر جدید داده شود و دسترسی مدیر قبلی غیر فعال خواهد شد.

7. مدیر ساختمان می‌تواند خودش هم از اهالی ساختمان (ساکن یا مالک) باشد؟

بله، مدیر ساختمان می‌تواند علاوه بر داشتن نقش مدیریت، ساکن یا مالک واحد‌های همان ساختمان نیز باشد.

8. نحوه محاسبه شارژ ساختمان در مسکن شارژ چگونه است؟

در مسکن شارژ می‌توانید شارژ ساختمان را به صورت ثابت تعریف کنید و یا شارژ ساختمان را براساس متراژ، تعداد نفرات، تیپ‌بندی واحدها و … به سادگی و با استفاده از فرمول‌های از پیش تعریف شده محاسبه کنید.

9. اگر فرمول مورد نظر من برای محاسبه شارژ ساختمان در فرمول‌های پیش‌فرض نباشد، چه کنم؟

در صورتی‌که فرمول مورد نظر شما برای محاسبه شارژ ساختمان در فرمول‌های پیش‌فرض نباشد، در بخش تنظیمات مسکن شارژ می‌توانید فرمول مورد نیاز خود را تعریف و در هنگام محاسبه شارژ از آن استفاده کنید.

10. آیا امکان ارسال پیامک برای اهالی ساختمان وجود دارد؟

بله درصورتی‌که پنل پیامکی خود را شارژ کنید، می‌توانید بدهی شارژ و رسید پرداخت را برای اهالی پیامک کنید

11. تیپ‌بندی واحدها چیست و به چه درد میخورد؟

در برخی از ساختمان‌ها بعضی واحدها دارای وجوه مشترکی مانند واحدهای دارای پارکینگ، واحدهای خالی، واحدهای دارای آسانسور و …هستند که بر آن اساس نحوه محاسبه شارژ هم متفاوت خواهد بود. از طریق تیپ‌بندی می‌توان این دسته از واحدها را طبقه بندی کرده و در هنگام محاسبه شارژ، هزینه را بر اساس تیپ‌های تعریف شده محاسبه کرد.

12. آیا می‌توان دسترسی جداگانه‌ای برای حسابدار یا اعضای هیات مدیره تعریف کرد؟

بله در مسکن شارژ این امکان وجود دارد که فرد یا افرادی را به‌عنوان حسابدار یا اعضای هیات مدیره معرفی کرد به طوری‌که حسابدار فقط به اطلاعات موردنیاز برای حسابداری و هیات مدیره فقط به مشاهده اطلاعات دسترسی خواهند داشت.

13. هزینه استفاده از مسکن شارژ چقدر است؟

برخی از امکانات مسکن شارژ برای مدیریت ساختمان‌های کوچک کاملا رایگان است اما برای استفاده از امکانات پیشرفته، به ازای هر واحد، فقط‌ 1000 تومان ماهانه محاسبه می‌شود. (مثلا هزینه اشتراک یک ساختمان 10 واحدی، ماهانه 10 هزار تومان خواهد بود.)

14. چگونه به مسکن شارژ اعتماد کنم؟

مسکن شارژ دارای نماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت است و این به این معنی است که تمامی اطلاعات هویتی مسکن شارژ در آن وزارتخانه ثبت شده و کنترل می‌شود. همچنین پرداخت آنلاین از طریق شبکه ملی شاپرک انجام می‌شود و تمام درخواست‌ها از طریق درگاه SSL ایمن شده‌اند.

15. امنیت اطلاعات در مسکن شارژ چگونه است؟

اطلاعات ثبت شده کدگذاری شده و از آن‌ها نسخه پشتیبان تهیه و در سرورهای قدرتمند مسکن شارژ نگه‌داری می‌شوند.

16. آیا اهالی ساختمان هم پنل مجزا دارند؟

بله، اهالی ساختمان هم به تفکیک مالک و مستاجر پس از معرفی توسط مدیر می توانند وارد پنل اختصاصی خود شده و علاوه بر مشاهده جزییات هزینه شارژ، بدهی خود را از طریق درگاه بانکی به‌صورت آنلاین و بدون کارمزد به حساب مدیر ساختمان واریز نمایند.

17. آیا برای استفاده از مسکن شارژ دسترسی به اینترنت مورد نیاز است؟

بله، مسکن شارژ یک سرویس آنلاین است و برای استفاده از آن باید به اینترنت دسترسی داشته باشید.

18. آیا فقط مجتمع‌های مسکونی می‌توانند از مسکن شارژ استفاده کنند؟

خیر، علاوه‌بر مجتمع‌های مسکونی، دیگر مجتمع‌ها مانند مجتمع‌های اداری، تجاری و شهرک‌های مسکونی و ویلایی هم می‌توانند از مسکن شارژ استفاده کنند.

19. پس از ورود و ایجاد ساختمان چکار کنیم؟

تنظیمات اولیه مسکن شارژ را انجام دهید. از طریق این لینک به صفحه آموزش بروید و تمام مراحل کار با سامانه مسکن شارژ را ببینید.

20. مدیر و ساکنین می توانند از طریق مسکن شارژ در ارتباط باشند؟

از ویژگی های مسکن شارژ امکان ارتباط مدیر و ساکنین در قالب چت آنلاین می باشد. اگر مسئله ای در ساختمان وجود داشته و یا نیاز به تذکر مدیر به واحدی خاص باشد، مدیر و ساکنین می توانند یکدیگر را در جریان قرار دهند. امکان ارتباط به صورت گروهی نبوده و تنها بین مدیر و ساکنین می باشد .

21. از رای گیری آنلاین برای چه مواردی می‌توان استفاده کرد؟

این سیستم بطور کلی برای هر مجتمع ای که نیاز به برگزاری انتخابات به منظور رای گیری و گزینش یک یا چند نامزد انتخاباتی و یا رای گیری بر روی اشیاء(کالا، خدمات، موضوعات و …) جهت رسیدن به یک اجماع کلی داشته باشند، کارآمد است.

22. مجتمع‌های تجاری و اداری نیز می‌توانند از مسکن شارژ استفاده کنند؟

مدیر مجتمع های اداری و تجاری با ثبت اطلاعات واحد های مجتمع در برنامه مسکن شارژ، این دسترسی را برای واحدها ایجاد می کند که بعد از ورود بتوانند از امکانات مسکن شارژ استفاده کنند و در جریان امور مجتمع قرار گیرند.

23. اگر ساختمان نیاز به حسابدار داشته باشد مسکن شارژ می‌تواند حسابدار معرفی کند؟

یکی از خدمات ویژه مسکن شارژ برای ساختمان هایی که نیاز به حسابدار دارند، اعزام حسابدارانی مجرب و کارآمد برای اجرای امور حسابداری و گزارشات مالی ساختمان می باشد.

24. من به عنوان ساکن چطور می‌توانم از مسکن شارژ استفاده کنم؟

برای استفاده از سامانه مدیریت ساختمان مسکن شارژ، در ابتدا باید مدیر در آن تعریف شود و در ادامه شما توسط مدیر ساختمان به عنوان ساکن تعریف می شوید تا بتوانید از امکانات سامانه به عنوان ساکن استفاده نمایید.